GTA Online op PS4

Door Kju op woensdag 19 november 2014 12:16 - Reacties (13)
Categorie: -, Views: 3.422

Ik heb 25+ dagen in GTA Online op de PS3 gespeeld. Dat vertel ik om aan te geven dat ik zo'n beetje alles in het spel wel heb gezien en gedaan. Toch werd ik gisteren omver geblazen door hetzelfde spel maar dan op de PS4.

Online komen was leuk, ik mocht eerst m'n character overzetten van PS3 en PS4. Tot mijn verbazing zag mijn character er na bijna een half uur friemelen eigenlijk hetzelfde uit als voorheen.Daarna kon ik eindelijk online. Gelijk gecheckt of ik alle auto's en wapens nog had en ze waren er hoor. En wat zagen mijn Zentorno en Alpha er prachtig uit.Ik weet het nu al.. dat worden weer 25+ dagen het komende jaar in GTA Online..

Reacties


Door Tweakers user Mocro_Pimpģ, woensdag 19 november 2014 13:58

Ziet er tof uit. Vraagje: Kan je die trein op de ps4 wel besturen?


Door Tweakers user Kecin, woensdag 19 november 2014 14:35

Ben ik ook wel benieuwd naar, goede vraag :D

(De trein die gewoon om de stad heen rijd)

Door Tweakers user Kju, woensdag 19 november 2014 14:38

Die trein kan je niet besturen nee :)

Door Tweakers user Kecin, woensdag 19 november 2014 15:02

Ah dat is jammer. Heb enorm veel uren in GTA:V zitten op de PS3 en speel het nog regelmatig.
Zou je het aanraden om een PS4 bundel aan te schaffen puur voor GTA?
Of zijn de verschillen zo klein qua gameplay/storyline?

Door Tweakers user Kju, woensdag 19 november 2014 15:06

Als je alleen het verhaal opnieuw gaat spelen lijkt het me niet heel logisch, zeker als je nog geen PS4 of xbox one hebt, tenzij je echt voor de nieuwe graphics gaat. Als je GTA Online gaat spelen dan lijkt het mij een no-brainer, gewoon doen. Anderen steken al hun tijd in league of legends, world of warcraft.. ik in GTA Online en samen met mij heel veel anderen.

Door Tweakers user Kecin, woensdag 19 november 2014 15:18

Dan laat ik hem nog even liggen. Gebruik online amper en speel veel SP.
Bedankt voor je info en veel plezier :D

Door Tweakers user kipusoep, woensdag 19 november 2014 15:44

Snap het nut van de ontzettend lange filmpjes waarin eigenlijk niets te zien is niet echt om eerlijk te zijn :/

Door Tweakers user Kju, woensdag 19 november 2014 15:47

Het is ook niet mijn bedoeling om abonnees te trekken en geld te verdienen met advertenties, anders had ik vast wel tijd gestoken in een prachtige edit met commentaar :)

Door Tweakers user Zorian, woensdag 19 november 2014 19:47

Is het 2e filmpje nou zo ernstig zwaar gecomprimeerd door YouTube of lijkt het zo? Want zover ik kan opmaken uit het filmpje lijken de graphics gewoon bijna identiek aan de PS3 versie.

Door Tweakers user Kju, woensdag 19 november 2014 20:36

Klopt, heel vervelend terwijl het origineel die ik op m'n Mac heb staan en ook de gecomprimeerde mp4 die ik upload bijna 1 op 1 gelijk zijn aan het beeld die je op de tv ziet. Vooral als er wat snellere beelden zijn of als ze wat donkerder zijn krijg je meer ruis.

Door Tweakers user Zorian, woensdag 19 november 2014 20:50

Kju schreef op woensdag 19 november 2014 @ 20:36:
Klopt, heel vervelend terwijl het origineel die ik op m'n Mac heb staan en ook de gecomprimeerde mp4 die ik upload bijna 1 op 1 gelijk zijn aan het beeld die je op de tv ziet. Vooral als er wat snellere beelden zijn of als ze wat donkerder zijn krijg je meer ruis.
Het zou tof wezen als je het bronbestand dan bijvoorbeeld op een Google Drive ofzo kon zetten, ben namelijk zeer benieuwd naar de werkelijke kwaliteit.
Ik overweeg een PS4 te halen voor o.a. GTA5, maar ik wil eerst de beeldkwaliteit bewonderen. ;)

Door Tweakers user Kju, donderdag 20 november 2014 10:32

U vraagt, wij draaien.

Race van gisteravond

http://1drv.ms/1uUYTlJ (640 mb ofzo)
Linksbovenaan klikken op downloaden :P
(niet afspelen in de browser want dan krijg je gewoon weer gecomprimeerde crap)

Het is wel gecomprimeerd t.o.v. het origineel maar moet genoeg zijn om geen blokjes meer te hebben...

Als je die andere video wil zien laat maar weten, die is wel bijna 5 GB.

Reageren is niet meer mogelijk